• Nou

Kit complet 2 camere supraveghere video 4Mp LITE exterior

749,99 lei
Nicio taxa

Kit complet de supraveghere video 4 Megapixeli LITE pentru exterior. Un pachet de supraveghere video complet cu 2 camere de exterior de 5 megapixeli, DVR 4 canale Pentabrid Safer, accesorii si hard disk 1 TB. Kitul poate fi extins ulterior cu inca 2 camere de maxim 4 megapixeli.

Cantitate

 

Kit complet supraveghere video 4MP exterior

Kit complet supraveghere video 4MP exterior. Un pachet de supraveghere video complet la o rezolutie foarte buna pentru ca tu sa poti inregistra imagini de calitate si astfel sa le poti folosii cu succes atunci cand ai un eveniment neplacut. In pachet puteti gasi doua camere de supraveghere 4MP cu lentila fixa de 2.8 mm. Camerele se pot folosi cu succes in exterior pentru ca sunt rezistente la apa si intemperii. Imaginile pot fi vizualizate pe internet foarte rapid si usor din browser sau din aplicatie dedicata.

 

Camerele de supraveghere sunt presetate

Camera supraveghere de exterior 5 megapixeli, lentila 2.8 mm, IR 20 metri. O camera de supraveghere pentru exterior care inregistreaza imagini clare, detailate la rezolutie superioara. Cu ajutorul ei poti supraveghea cu succes o zona de exterior de dimensiuni rezonabile.

 

Pe timp de noapte cu aceasta camera puteti inregistra imagini pe o distanta de pana la 20 de metri.

 

DVR Pentabrid 4 canale Safer

Un nou DVR pentabrid de la SAFER, care merge pe toate tehnologiile existente pe piata ( TVI/HDCVI/CVI/CVBS). El suporta chiar si 1 camera IP, astfel vei putea avea pana la 5 camere pe acest DVR. Suporta camere Turbo HD/HDCVI/AHD de pana la 4 MP, si camerele IP pana la 6 MP. Vine cu 1 x intrare audio bidirectionala, si cu o iesire audio RCA ( linear, 1Ω). Permite 32 de conexiuni de la distanta, si playback in sincron pe 4 dintre canale. Vine cu o iesire HDMI (1920 x 1080) si o iesire VGA (1920 x 1080). Are si o interfata RJ 45 10m/100m.

 

Compresie H.265+ Pro pentru o stocare cat mai eficienta

Pentru a putea salva cat mai mult spatiu, sa creat un nou mod de compresie: H.265+. Noul mod de compresie, presupune mai multa latime de banda disponibila in orice moment. Mai multa latime de banda inseamna o functionare mai buna a sistemului. In termeni reali, pe o retea de banda larga de 20 Mb, codecul H.264 poate gazdui pana la cinci camere, cand H.265 dubleaza acest lucru, transportand incarcatura (inregistrarea) de pe 10 camere. Dar H.265 + se dubleaza chiar si in acest fel, cazand 20 sau mai multe camere pe reteaua unica. Prin urmare, H.265 + va fi cea mai buna alegere pentru utilizatorii care vor sa isi extinda sistemul sau se muta la rezolutie 4K in acelasi timp.

Vizualizare de la distanta direct de pe aplicatie

 

Este foarte usor sa urmariti ce se intampla pe camerele de supraveghere, trebuie doar sa instalati aplicatia Hik-Connect pe telefon, tableta sau PC. DVR-ul permite pana la 32 de de conexiuni simultane.

KIT2FHDEXT

S-ar putea sa-ti placa