• La reducere!
  • Pachet

PACHET Camera de supraveghere Inteligenta Neos + Card MicroSD 32Gb

295,00 lei
cu TVA Livrare in 3-5 zile

Pachet Promotional Camera Neos SmarCam + Card MicroSD 32GB, Clasa 10 - Compatibil

Neos SmartCam, 2MP, Night Vision, Audio Bi-directional, Sistem de alertare la miscare sau sunet, Inregistrare pe Cloud inclusa

 

In stoc - Livrare in 1-2 zile lucratoare.

Cea mai utila camera de supraveghere pentru locuinta sau biroul tau.

Datorita dimensiunilor mici si a imaginilor de inalta calitate la un unghi mare de 110°, aceasta camera de supraveghere iti poate oferi siguranta si confortul mult dorit.

Acum, cu NEOS SmartCam iti poti vizualiza biroul sau orice camera din locuinta ta. Mai mult de atat, datorita microfonului si a difuzorului incorporate, poti comunica cu persoanele dragi din incapere, cu animalele de companie sau poti speria hotul in momentul in care esti alertat.

 

Inregistrare si Stocare:

Camera inteligenta Neos Smartcam are un slot pentru card microSD care atunci cand este introdus va permite inregistrarea continua a spatiului de stocare intr-o explozie de un minut. Cand cardul este plin, acesta inregistreaza cele mai vechi inregistrari.

Cardurile micro SD de maxim 32 GB compatibile trebuie formatate in FAT32. Capacitatea de stocare este de pana la 2 zile pentru imagini la calitate inalta HD sau de pana la 7 zile daca setarile sunt realizate pentru inregistrare SD.

 

Rezolutie si Infrarosu:

Rezolutie 1080P Full HD cu live stream si 8x zoom digital – Lentila 2. 8mm, grad 110°, 1/2. 9" Senzor Cmos.

Vedere Nocturna - IR: cu deschidere F2.0, Filtru protectie IR-Cut, si patru 850Nm LED- uri infrarosu.

Cu camera inteligenta Neos SmartCam inregistrezi imagini nocturne pana la 9 metri, chiar daca este complet intuneric.

 

Alertare la detectarea miscarii/sunetului:

Dispozitivul are o optiune cu care se poate arma automat cand parasiti casa si dezarma atunci cand reveniti, functionand pe baza GPS-ului telefonului unde aplicatia este instalata.

Alerteaza la detectarea miscarii si sunetului si inregistreaza automat 12 secunde pe cloud unde videoclipurile realizate sunt stocate GRATUIT timp de 14 zile. In acest fel, in cazul unui eveniment nefericit, vei avea acces la imagine.

Neos Smartcam inregistreaza la 1080p, are night vision pentru a capta miscare pe intuneric, un microfon si un difuzor, astfel incat sa puteti comunica la vederea unor intrusi. Aceasta raspunde automat la miscare si sunete si se incarca automat in cloud.

 

Design si dimensiuni:

Nu numai ca este o camera compacta, dar este conceputa astfel incat datorita articulatiei / suportului, permite o mare flexibilitate in montaj. Picioarele sunt magnetice adica se pot lipi de suprafetele din apropiere, iar Neos include chiar un suport metalic si banda adeziva 3M, astfel incat sa simplificati instalarea in locatia dorita.

Camera Neos SmarCam este dedicata pentru montaj la interior, dar cu ajutorul accesoriilor sale (se achizitioneaza separat), suport de perete si cabluri de 5-8m, montajul se poate efectua si in conditii de umiditate (terase acoperite, garaj, sub aplecatori), astfel incat soarele si apa sa nu interactioneze direct cu carcasa de protectie a camerei.

 

Conectivitate:

Datorita protocolului RTSP, camera NEOS poate fi integrata intr-un NVR sau poate fi vizualizata pe Android TV.

Functioneaza cu Alexa / Google Home daca acestea sunt prevazute cu ecran.

NeoSmartcam1pk

S-ar putea sa-ti placa