• La reducere!
  • -53,00 lei
  • Pachet

PACHET Camera de supraveghere Inteligenta Neos + Card MicroSD 32Gb

292,00 lei
239,00 lei Economiseste 53,00 lei

In loc de 261,00 lei

Pachet Promotional Camera Neos SmarCam + Card MicroSD 32GB, Clasa 10 - Compatibil

Neos SmartCam, 2MP, Night Vision, Audio Bi-directional, Sistem de alertare la miscare sau sunet, Inregistrare pe Cloud inclusa

 

In stoc - Livrare in 1-2 zile lucratoare.

Functioneaza cu Alexa

Nu necesita propriul hub

Camera Neos Smartcam are un slot pentru card microSD care atunci cand este introdus  va permite inregistrarea continua a spațiului de stocare intr-o explozie de un minut. Cand cardul este plin, acesta inregistreaza cele mai vechi inregistrari.

Dispozitivul are o optiune in care aparatul foto poate sa se incarce automat cand parasiti casa și sa se dezactiveze atunci cand reveniti pe baza GPS-ului telefonului. Nu trebuie sa-l utilizati si este oprit implicit.

Rezolutie 1080P Full HD (2MP) cu live stream si 8x zoom digital – Lentila 2. 8mm, grad 110°, 1/2. 9" Senzor Cmos.

Alerteaza la detectarea miscarii si sunetului si inregistreaza automat 12 secunde pe cloud unde videoclipurile realizate sunt stocate GRATUIT timp de 14 zile.

Neos Smartcam inregistrează la 1080p, are night vision pentru a capta mișcare pe intuneric, un microfon și un difuzor, astfel incat să puteți comunica la vederea unor intruși. Aceasta raspunde automat la mișcare si sunete si se incarca automat in cloud fara a fi nevoie de abonamente.

Vedere Nocturna - IR: cu deschidere F2. 0, Filtru protectie IR-Cut, si patru 850Nm LED- uri infrarosu.

Cu camera inteligenta Neos SmartCam inregistrezi imagini nocturne pana la 9 metri, chiar daca este complet intuneric

Design Flexibil - Nu numai ca este o camera compacta, dar este conceputa astfel incat datorita articulației / suport cu care vine permite o mare flexibilitate in montaj. Picioarele sunt magnetice, adica se pot lipi de suprafețele din apropiere, iar Neos include chiar un suport metalic și banda adeziva perfect taiata, astfel incat sa puteți  face propria suprafata compatibila.

NeoSmartcam1pk

S-ar putea sa-ti placa