• La reducere!
  • -120,00 lei

Alexa, Echo Show 5, Generatia a 2-a (2021), asistent vocal inteligent

475,00 lei
355,00 lei Economiseste 120,00 lei
cu TVA Livrare in 1-2 zile

 

Bucura-te de o casa si mai inteligenta!

Culoare disponibila - Glacier White

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Echo Show 5 generatia 2 (2021) are un ecran de 5.5" si o camera de 2MP, pe care poti vizualiza imagini vii, versuri si alte lucruri pe care doresti sa le vizualizezi. Echo Show 5 se conecteaza la Alexa, viata ta fiind simtitor usurata, spre exemplu poti seta cronometre, alarme,  poti urmaresti noutati din diferite domenii, sport sau stiri, trailere, emisiuni TV si multe altele.  Poti accesa direct programele TV preferate, Prime Video sau Netflix.

 

De asemenea, folosind noua camera de 2MP poti efectua apeluri video hands-free catre aplicatia Alexa sau un alt dispozitiv Echo cu ecran. Te poti conecta instantaneu la alte dispozitive acceptate din casa ta smart sau sa faci un anunt vocal in fiecare camera cu un dispozitiv Echo acceptat.

 

Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste viata ta privata, deoarece, dispozitivele Alexa si Echo sunt create cu mai multe straturi de confidentialitate. De exemplu, vocea ta este transmisa in cloud numai dupa ce dispozitivul detecteaza cuvantul de trezire (Alexa). Poti, de asemenea,  sa opresti microfonul si camera cu o apasare a unui buton, iar obturatorul incorporat iti permite sa acoperi cu usurinta camera.

 

In plus, iti poti incepe ziua cu o lumina ambientala sau cu un fundal amuzant, din Amazon Photos.

 

Instalarea Echo Show 5 generatia 2 (2021) este extrem de simpla, fiind necesari doar trei pasi:

 

1. Conectezi Echo Show 5 generatia 2 (2021) la o sursa de curent.

2. Conectezi device-ul la internet.

3. Te bucuri de tot ce are de oferit Echo Show 5 generatia 2 (2021) : vreme, muzica sau stiri.

 

 

Amazon
B08KGTW3CV

S-ar putea sa-ti placa