Expedieri si returnari

Prag de gratuitate

Comenzile in valoare de peste 500 RON (cost produse, nu include costul livrarii) beneficiaza de livrare gratuita.Expedierea pachetului dumneavoastra

Livram comenzile dvs din depozit, dupa cum urmeaza:

Comenzile plasate si achitate inainte de ora 14:00 sunt predate curierului in aceeasi zi (sau urmatoarea zi lucratoare cand comanda este plasata in weekend sau zile libere legal / sarbatori).
Comenzile plasate si achitate dupa ora 14:00 sunt predate curierului in urmatoarea zi lucratoare.

Puteti gasi un link de tracking (acolo unde tracking-ul este posibil) in contul dvs, pe pagina comenzii. Pentru unii curieri link-ul de tracking devine disponibil doar dupa ce curierul a ridicat comanda.

Costul livrarii include costul procesarii si ambalarii, cat si costurile de transport. Costul procesarii este fix, in timp ce costul transportului poate varia in funcție de greutatea totala a pachetului sau zonele de acoperire ale curierului.
Se pot aplica taxe suplimentare pentru plata ramburs, costuri care reflecta tarifele aplicate de curieri pentru virarea sumelor in contul nostru.
Plata card nu va avea taxe suplimentare.

Va sfatuim sa va grupați toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecareia i se vor aplica costuril de livrare.

Luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate si articolele dumneavoatra sunt bine protejate.Retururi
Daca sunteti nemultumit de produsele comandate, le puteti returna conform politicii de retur.

Retururile se trimit catre urmatoarea adresa:
Smart Tech Connect SRL
Str.Prof.Dr.Gheorghe Marinescu nr.36A - Camera 1, 900038, Constanta
Contact: 0784.887.345

Puteti returna orice produs in starea sa orginala in 14 zile si veti primi inapoi costul produselor.
Costul transportului (dus/intors) cade in sarcina dvs.