CAMERA DOME DE 5 MEGAPIXELI, IR 50 METRI, LENTILA 3.6, MICROFON INCORPORAT

210,00 lei

Camera dome HDCVI cu senzor de 5 Megapixeli, lentila fixa de 3.6mm, Smart IR pana la 50 de metri, carcasa metal IP 67, Dahua cu microfon incorporat HAC-HDW1500EM-A.

Garantie 2 ani!

Cantitate
Stoc epuizat

Acest model de camera de interior Dahua este echipata cu un senzor de imagine 1/2.7" CMOS si are o rezolutie impresionanta Ultra HD+ de 5 megapixeli (2K+). Cu acesta camera de supraveghere veti putea surprinde imagini video de o claritate foarte buna si cu detalii precise. Aceasta camera inregistreaza real-time cu 20 cadre pe secunda la 5 MP si cu 25 de cadre pe secunde la : Ultra HD 4 MP, Full HD 1080p sau HD 720p.

Camera are o lentila fixa de 3.6 mm care confera un unghi de vizualizare larg, de 77°. Acest unghi larg de vizualizare permite inregistrarea de imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat, cu cadre largi. Aceasta caracteristica face din aceasta camera una perfecta pentru utilizarea ei in spatii deschise, mari. Poate fi utilizata su succes pentru supravegherea parcarilor, a soselelor, a garilor, a aeroporturilor, a magazinelor sau chiar a institutiilor publice.

Imagini clare chiar si pe timp de noapte

Aceasta camera de supraveghere HDCVI Dahua are 1 LED infrarosu puternic, cu ajutorul carora va inregistra imagini clare chiar si noaptea sau in lumina slaba. Aceste LED-uri permit camerei sa inregistreze imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 50 de metri. 

Pornirea LED-urilor infrarosu poate fi facuta automat sau manual, in functie de nevoile si preferintele tale. 

Carcasa din aluminiu, rezistenta si la conditii meteo nefavorabile

Aceasta camera Dahua are o carcasa din aluminiu rezistenta, fiind cotata cu index de protectie IP 67. Mai mult, este rezistenta si la conditii meteo nefavorabile, precum: ploaie, vant, ninsori, temperaturi extreme (-40°C ~ +60°C).

 

 

 

 

HAC-HDW1500EM-A-036

S-ar putea sa-ti placa