• La reducere!
  • -80,00 lei
Camera dome IP 2K, PoE, lentila 2.8 mm, Smart IR 30m, IP 67, Dahua
search
  • Camera dome IP 2K, PoE, lentila 2.8 mm, Smart IR 30m, IP 67, Dahua

Camera dome IP 2K, PoE, lentila 2.8 mm, Smart IR 30m, IP 67, Dahua

308,00 lei
228,00 lei Economiseste 80,00 lei
cu TVA Livrare in 3-5 zile

Camera dome de interior Dahua IPC-T1B40-028 cu rezolutie 2K (4 Megapixeli), lentila fixa 2.8 mm pentru un unghi mare de vizualizare, alimentare de tip PoE,  infrarosu pana la 30 metri, compresie H.265+ pentru o stocare cat mai eficienta

Contactati-ne telefonic pentru STOC !

Cantitate
Stoc furnizor

Camera dome IP rezolutie 4 MP

 

 

Camera Dahua IPC-T1B40-028 are un senzor CMOS de 1/3" si o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli. Inregistreaza 2K@20 FPS (cadre pe secunda). Aceasta camera de supraveghere de interior este echipata cu o lentila fixa de 2.8mm, care ofera un unghi de vizualizare mare de 81° si care recomanda aceasta camera pentru utilizarea ei in spatii unde se doreste obtinerea unor imagini de ansamblu. Este o camera perfecta pentru spravegherea bancilor, a spatiilor comerciale, depozite, fabrici, birouri, etc.

 

In ceea ce priveste inregistratea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile, e bine de stiut ca aceasta camera poate inregistra pe o distanta de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor infrarosu incorporate.

 

 

Camera cu index de protetie IP 67 

 

 

Camera cu carcasa protejata la apa si nisip fin, sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior. Mai mult, foloseste PoE ( power over ethernet) pentru a reduce numarul de cabluri folosite la instalarea ei. 

 

Functii pentru imbunatatirea imaginii 

 

 

Pentru a vizualiza cat mai bine detaliile obiectelor intunecate, camera are functia BLC(backlight compensation sau compensare la iluminarea din spatele subiectului). Dar are si functie DWDR care deschide umbrele in timp ce intuneca zonele foarte luminoase. Astfel veti beneficia de imagini cu mai multe detalii chiar si atunci cand iluminarea este foarte dificila. Imaginea este imbunatatita chiar si pe timpul noptii cu ajutorul functie 3D noise reduction care reduce zgomotul de imagine(purecii) atunci cand scena nu este destul de bine iluminata. 

 

 

IPC-T1B40-028

S-ar putea sa-ti placa