• La reducere!

Sistem supraveghere IP 2K - 8CH, 4 camere exterior, Smart IR 30 m, PoE, Dahua

2.099,99 lei

Sistem supraveghere IP 2K, 4 camere exterior, Smart IR 30 m, PoE, Dahua

Cantitate
IN STOC

Sistem supraveghere IP 2K - 8CH, 4 camere exterior, Smart IR 30 m, PoE, Dahua

Pachetul include:

4 x camere IP FULL HD cu smart IR la 30 metri si conexiune POE

1 X NVR 8 canale, 80MPBS, 8MPcu 8 X Poe

1 X HDD 1 Terabite

Camera exterior IP, rezolutie Full HD 2 MP

 Camera Dahua IPC-B1B40 are un senzor CMOS de 1/3" si o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli. Inregistreaza 2K@20 FPS (cadre pe secunda). Aceasta camera de supraveghere de interior este echipata cu o lentila fixa de 3.6mm, care ofera un unghi de vizualizare de 71° si care recomanda aceasta camera pentru utilizarea ei in spatii unde se doreste obtinerea unor imagini de ansamblu. Este o camera perfecta pentru spravegherea bancilor, a spatiilor comerciale, depozite, fabrici, birouri, etc.

 In ceea ce priveste inregistratea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile, e bine de stiut ca aceasta camera poate inregistra pe o distanta de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor infrarosu incorporate.

Camera de exterior IP 67

Camera cu carcasa protejata la apa si nisip fin, sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior. Mai mult, foloseste PoE ( power over ethernet) pentru a reduce numarul de cabluri folosite la instalarea ei. 

Pentru a vizualiza cat mai bine detaliile obiectelor intunecate, camera are functia BLC(backlight compensation sau compensare la iluminarea din spatele subiectului). Dar are si functie DWDR care deschide umbrele in timp ce intuneca zonele foarte luminoase. Astfel veti beneficia de imagini cu mai multe detalii chiar si atunci cand iluminarea este foarte dificila. Imaginea este imbunatatita chiar si pe timpul noptii cu ajutorul functie 3D noise reduction care reduce zgomotul de imagine(purecii) atunci cand scena nu este destul de bine iluminata.

 

NVR 8 canale, 4K UHD, 8 x PoE, 80Mbps, Dahua NVR2108HS-8P-4KS2. NVR performant care suporta camere de supraveghere de pana la 8 Megapixeli.

Rezolutie superioara si bandwith 80 MBPS

NVR-ul suporta camere de maxim 8 megapixeli si are o latime da banda de intrare de 80 MBPS, asta inseamna ca veti putea instala 8 camere 4K *8megapixeli si acestea vor inregistra la o rata intre 10-15 cadre pe secunda.

Usor de folosit, intuitiv, cu vizualizare online pe internet

NVR-ul se configureaza foarte usor, are acelasi meniu intuitiv cu care ne-a invatat Dahua. Se poate vizualiza pe internet foarte usor cu ajutorul aplicatiilor gDMSS/iDMSS pe smartphone sau cu soft-ul CMS pentru PC sau MAC - SMART PSS. 

Pentru acces usor la inregistrari ofera cautare inteligenta SMART SEARCH, redare sincron a tuturor canalelor si cautare dupa dată/oră şi tipul de eveniment.

8 canale PoE

Include switch cu 8 canale PoE si asta il face foarte usor de instalat intr-un sistem complex de supraveghere. Nu mai trebuie sa cumparati alte switch-uri pentru a instala camerele de supraveghere si puteti sa le alimentati prin PoE direct din DVR.

La acest kit de supraveghere va oferim un HDD de 1 TB pentru stocarea inregistrarilor.

La cerere se poate inlocui HDD cu un altul de capacitate mai mare.

KIT4IP4MPEXT

S-ar putea sa-ti placa